:

 Звітував колектив Вербівського СБК

   30.06.2016 до 25-річчя Незалежності України та 20-річчя Конституції України творчий колектив Вербівського СБК під керівництвом директора Наталії Бобкіної  дав звітний концерт «Мир, яким ми живемо».
   Комісія у складі заступника голови райдержадміністрації Ірини Півень, начальника відділу культури і туризму Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник переглянули 25 номерів художньої самодіяльності в вокальному, театральному, хореографічному жанрах, а також, виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва. На заході була присутня Вербівський сільський голова  Людмила Кравченко.

                                 

   В залі панувала атмосфера творчості і глядачі тепло зустрічали кожного виконавця, а це: танцювальний колектив дитячого ясла-садка «Росинка», танцювальні колективи «Світанок» і «Капітошка», вокальне і хореографічне тріо «НЛО», Ворона Анастасія з художнім читанням і вокалом, вокальна група «Асорті», вокальний дует Валентини Осадчої і Валентини Кравченко, танцювальний дует Яни Дорошенко і Олександра Сердюка, вокалістка Галина Денисенко, вокальний дует Тетяни Шкоди і Катерини Бобкіної,  вокалістка Валерія Дібровська, учасники театрального гуртка «Мініатюра», Світлана Яцук і Олена Редька, ведучі Юлія Діденко і Олександр Лук’яненко.

                                      

   Привітала учасників художньої самодіяльності сільський голова Людмила Кравченко.
  Зі словами вітань і подякою за роботу, за змістовний сценарій, та вдало підібраний репертуар виконавців і колективів  виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень.

                                    

Звітний концерт проведено на високому організаційному рівні. 


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації