:

     Звітував колектив Новоселівського СБК 

   28.04.2016 до 25-річчя Незалежності України та 20-річчя Конституції України творчий колектив Нооселівського СБК під керівництвом директора  Ольги Боговик  дав звітний концерт «Ожива в новім цвітінні молода моя Вкраїна».
 Комісія у складі начальника відділу культури і туризму Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник, методиста районного організаційно-методичного центру Єгора Курносова переглянули 37 номерів художньої самодіяльності в вокальному, театральному, хореографічному, музичному та цирковому жанрах, а також, виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва. На заході був присутній сільський  голова  Денис Скорук.
  В залі панувала атмосфера творчості і глядачі тепло зустрічали кожного виконавця, а це: Олену Рибалко, Елю Ткаченко, народний самодіяльний хор та вокальну групу, Олександру Межевич, Любов Климович, Катерину Голобородько, Ольгу Боговик,Віту Коробку, вокальну групу Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  Діану Бігун, Аллу Захарченко, Сергія Снадчука, Катю Голобородько,танцювальні колективи «Гармонія», «Ритм».
   Під час концерту на екрані показано світлини з патріотичних заходів для військових і для молоді, хлопців-земляків, які несли і несуть службу в АТО.
   Зі словами вітань і подякою за роботу виступила начальник відділу культури  і туризму Марина Діденко, яка оголосила Новоселівський народний хор «Чайка степова» запрошеним до звітної програми Пологівського району в рамках проведення обласного фестивалю-огляду, а також, подякувала сільському голові Денису Скоруку, керівнику ТОВ «Агрофірма ім.. Шевченка» Івану  Чуприні, депутату районної ради Олені Рибалко за підтримку  в  проведенні культурологічних заходів, за допомогу в участі колективів в районних і обласних заходах.



  Сільський голова Денис Скорук вручив подяки сільської ради працівникам будинку культури і бібліотеки за якісну підготовку концерту. 



    Комісія провела консультативно-методичну роботу з працівниками клубу та бібліотеки. 
    
   За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації