:

      Звітував колектив КБК «Гірник» 

    16.04.2016 до 25-річчя Незалежності України та 20-річчя Конституції України творчий колектив КБК «Гірник» під керівництвом в.о. директора Олександра Заворочая  дав звітний концерт «Наші душі і серця відкриті».
     Комісія у складі заступника голови райдержадміністрації Ірини Півень, начальника відділу культури і туризму Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник переглянули 29 номерів художньої самодіяльності в вокальному, театральному, хореографічному жанрах, а також, виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва. На заході був присутній міський голова  Юрій Коноваленко.                             

     В залі панувала атмосфера творчості і глядачі тепло зустрічали кожного виконавця, а це: тріо «Справжні друзі», театр танцю «Терпсихора» і хореографічний ансамбль «Золотий ключик» та їх солістів, вокальний ансамбль «Калинонька» і вокальний колектив «Ремікс», Ксенію Сторчак і Людмилу Галаш з художнім читанням, вокалістів Дмитра Лутая, Олександру Дяченко,  Ліну Купріну, Марію Заворочай, Каріну Кузнєцову, Олену Павловську, дитячий вокальний колектив і народний театр будинку культури.

                                      
     Зі словами вітань і подякою за участь колективів і окремих виконавців будинку культури у заходах для учасників АТО виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень.


                                 
                                                                

   Начальник відділу культури  і туризму Марина Діденко оголосила колективи, які запрошено до звітної програми Пологівського району в рамках проведення обласного фестивалю-огляду, а також, подякувала міській і районній владі, депутатам обласної ради Андрію Чеберку, Олегу Закарлюці, Івану Чеснокову, депутату районної ради Василю Тимошенку за допомогу в укріпленні матеріально-технічної бази КБК «Гірник» і районного будинку культури, за допомогу в участі колективів КБК «Гірник» в обласних та Всеукраїнських мистецьких конкурсах.

    За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації