:

  Звітний концерт у Пологівському сільському клубі
 
   24 травня творчим колективом Пологівського сільського клубу дано звітний концерт. Під час концерту працювала комісія у складі заступника голови райдержадміністрації Ірини Півень, начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марини Діденко, директора організаційно-методичного центру культури Світлани Колісник.
    У програмі були представлені номери патріотичного спрямування в розмовному, вокальному, хореографічному жанрах. Присутні у залі вшанували хвилиною мовчання загиблих в зоні проведення АТО.
    Ведучі Вікторія Гавриленко та Валерія Сова від імені колективу подякували Пологівському сільському голові Марині Рубан за підтримку у проведенні заходів та за створені умови для розвитку культури на території.
    Вокальний колектив «Берегиня», який відзначив своє 40-річчя, дав старт концерту піснею «За столом збирається родина» і яскраво поставив крапку в кінці концерту піснею «За любов і волю». Номери влучно супроводжувались фото на екрані.
    Комісія високо оцінила виступи в вокальному жанрі Майї Льогких, Даяни Костюк, Каріни Курілової, Віталія Берези, Раїси Тютюник, Олени Павловської, Володимира Павловського, в розмовному жанрі читання авторського віршу «Я не хочу війни» Вікторії Гавриленко.
    Гучні овації зірвав танцювальний колектив «Натхнення», молодша група якого виконала танцювальні композиції «Кумоньки-голубоньки», середня група - «Пустотливий бубонець» і «Барви дитинства», старша група – «Там за рекою», «Танцювальний салат», «Забава».
    Відмічено сценічну культуру виконавців, їх зовнішній вигляд.  


   З привітними словами до усіх звернулася заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень і подякувала колективу за роботу, направлену на патріотичне виховання молоді, за участь колективів і окремих виконавців у заходах в госпіталях та військових частинах. 
    Глядачі тепло зустрічали кожного, хто на сцені дарував свою творчість і талант.


    У фойє закладу працювала виставка робіт народно-прикладного мистецтва Євгенії Кірілової.
    Організатори свята влаштували для учасників художньої самодіяльності частування солодощами, і в цей час усі ділилися враженнями від участі в концерті і планували нові культурологічні проекти. 

 
За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації