:


Звернення
учасників засідання круглого столу:
членів Громадської ради при Пологівській районній державній адміністрації та керівників районних осередків політичних партій

Шановні жителі району!

 

    2015 рік багатий на відзначення історико-пам’ятних та ювілейних дат життя нашої держави. Основною пам’ятною й історичною датою, безумовно, є 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі. Друга світова війна має статус найбільш значущих доленосних подій ХХ століття. Ця війна – одна з найбільших вікопомних сторінок нашої історії. Ми зобов’язані знати і пам’ятати про Перемогу, віддавати шану усім, хто її здобув.
    Вічна слава всім, хто поліг на фронтах, у партизанських загонах і підпіллі, у гітлерівських застінках і таборах, пішов з життя від ран, хвороб, голоду та нестатків. Доземний уклін солдатським вдовам, на долю яких випали великі випробування. Вклоняємося, вам, ветерани Другої світової, за відвойований і збережений мир. Щире спасибі вам, за самовіддану працю у повоєнний період, за відродження рідної землі.
    Напередодні великого свята, наша спільна мета – зберегти історичну пам’ять про подвиг Українського народу, всіх націй та народів Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, згадати загиблих на фронті, в окупації, у нацистських концтаборах, віддати шану ветеранам війни, учасникам бойових дій, які живуть поруч з нами. 
    Сьогодні, у часи боротьби за свободу та незалежність України, формується глибокий духовний зв’язок між захисниками нашої країни різних поколінь – героями Другої світової війни, воїнами-інтернаціоналістами, учасниками Антитерористичної операції.
    Звертаємось до всіх громадсько-політичних сил Пологівського району відмовитись від проведення у ці дні партійних, агітаційних акцій, зосередитись на соціальній підтримці ветеранів, дітей війни, жертв нацистських переслідувань, вдів воїнів-визволителів. Впевнені, що загальноміські заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Європі мають пройти без партійної атрибутики та політичної пропаганди, під державними прапорами.
     Всім нам треба бути особливо пильними під час участі у масових акціях, невідкладно повідомляти міліцію про підозрілі предмети, що залишені без нагляду, підозрілих людей та автомобілі у громадських місцях. Для того, щоб провести травневі свята мирно та спокійно, потрібно виявляти взаємну повагу, бути стриманими, відмовитися від радикальних гасел.
    Закликаємо всіх жителів району гідно відзначити День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Європі, гідно вшанувати світлу пам’ять наших дідів та прадідів, які врятували світ 70 років назад!
    Зичимо всім пологівцям добробуту, злагоди, уваги й підтримки від рідних і близьких. Нехай на землі, у наших сім’ях та у наших душах панують мир і добро. 


Члени Громадської ради при Пологівській районній державній адміністрації та керівники (представнки) районних осередків політичних партій:
Бабич П.В.
Гулий О.С.
Данилець В.В.
Деменко О.В.
Кириченко В.С.
Лісова І.С.
Малиш М.П.
Малюцький Ю.Є.
Мінько І.І.
Носко Ф.І.
Пустовар М.Ф.
Слісаренко В.М.
Степний М.С.
Таран Є.С.
Устінцева С.Д.
Черкасова Л.В.
Голова районної державної адміністрації – Ю.В. Вєтров
Голова районної ради – Ю.А. Коноваленко