:


    31 березня 2015 року відбулась зустріч з демобілізованими воїнами, які проходили службу у зоні АТО під Маріуполем та поверталися додому. Майже сорок військовослужбовців Збройних сил України 23 батальйону 55 окремої артилерійської бригади зробили зупинки в с.Інженерне та с.Новокарлівка. Серед військовослужбовців був і наш земляк, вчитель Інженерненської ЗОШ І-ІІІ ст. та Новокарлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Єфремов Юрій Іванович.
   Від представників влади воїнів зустрічали заступник голови райдержадміністрації Півень І.Г. та голова районної ради Коноваленко Ю.А. який привітав всіх з поверненням, подякував воїнам підшефної військової частини за їх героїзм та мужність, побажав успіхів і миру в нашій Україні. 
    Учнівські і педагогічні колективи Інженерненської ЗОШ І-ІІІ ст. та Новокарлівської ЗОШ І-ІІІ ст. зустрічали воїнів як справжніх Героїв нашим запашним пологівським короваєм, національною символікою, квітами, вітальними плакатами, повітряними кульками, а також теплими обіймами, яскравими посмішками та щирими побажаннями. На згадку про зустріч діти подарували обереги, з бійцями були зроблені фото на пам'ять, залишені автографи та побажання на «Прапорі перемоги».
   Незважаючи на те, що зустріч проходила на території Інженерненської сільської ради, на заході були представники від відділу освіти, ГО «Пологівська самооборона», районного благодійного фонду «Любов ближнього», та молодь.
   Дякуємо всім, хто знайшов час завітати на зустріч з нашими Героями.

 

За інформацією відділу молоді і спорту райдержадміністрації