:

    Зробимо Україну чистою!
Саме під таким гаслом пройшла сьогорічна толока. Пологівський район приєднався до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою -2015». За результатами проведення Дня довкілля 2015 року в Пологівському районі:
- ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ – 70 од.;
- обсяг вивезених відходів - 348 м.куб;
- висаджено дерев – 278 од.;
- висаджено кущів - 228 од.;
- упорядковано газонів, квітників - 1386,15 м.кв.;
- кількість організацій що взяли участь – 85 од.;
- площа прибраних територій під час суботнику – 47,22 га.;
- прийняло участь близько 5000 осіб.
   25 квітня о 10:00 розпочалось велике прибирання по всій Україні. В Пологах також зібрались охочі навести лад в зоні відпочинку - «парк залізничників». Прибирання поєднало в роботі представників влади, державних службовців, працівників медицини, освіти, торгівлі, волонтерів Червоного хреста, військовослужбовців що базуються в с.І.Франка, підприємців, молодь працюючу та учнівську, пенсіонерів, волонтерів районної районної організації «Любов Ближнього», ГО «Самооборона», віруючих різних конфесій.
   Пололи бур’ян, вигрібали сміття, висаджували квіти, фарбували лавки, білували бордюри.
  Дякуємо нашим підприємцям за підтримку акції: Інна Копил - надала сміттєві пакети, Одександр Добровольський – фарбу та щітки, Олександр Кононенко – автомобіль «КАМАЗ» для вивезення сміття та смачний обід для учасників прибирання, Валентина Мовчан – квіти, Юрій Бондарь – кошти на інвентар для прибирання. Особливі слова вдячності командуванню військовослужбовців Збройних Сил України, які розташовані в с.І.Франка Пологівського району Ігорю Володимировичу за співпрацю та розуміння. 
   Ось так завдяки небайдужим, парк залізничників може в подальшому стати центром культурного відпочинку в м. Пологи. За час прибирання ми спостерігали три різні весілля, молодята з задоволенням фотографувались та відпочивали в парку, матусь з маленькими дітками, людей похилого віку і багато мешканців, що з задоволенням ходять повз парк.
   Дякуємо всім, хто відгукнувся та приклав свої зусилля до чистоти в нашому районі.
   Шановні пологівці, пам’ятайте: чисто там де не смітять!  

 

 

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації