:


     «Зорепад 2015» 

     30 жовтня 2015 року в Палаці культури «Дніпроспецталь» гала-концертом завершився обласний молодіжний фестиваль естрадного мистецтва «Зорепад». Цьогорічний фестиваль в 24-й раз зібрав обдаровану молодь Запорізького краю з метою пошуку і розкриття творчих здібностей виконавців, самореалізації молоді.
    Компетентне журі на чолі з заслуженим працівником культури Артемьєвим Володимиром Євгеновичем провело 7 відбіркових півфіналів в таких населених пунктах Запорізької області: Запоріжжя, Бердянськ, Приморськ, Дніпрорудне, Токмак, Кам’янка-Дніпровська, Мелітополь,  де обрало найкращих танцюристів, вокалістів, музикантів та представників циркового жанру віком від 14 до 35 років. У 2015 році участь у Зорепаді брали понад 1000 учасників. Пологівці брали участь у півфіналі, що проходив у м.Токмак.
   21 жовтня 2015 року у ПК «Орбіта» відбувся фінал фестивалю, в якому від Пологівського району участь брали: Дібровська Валерія, Купріна Ліна, театр танцю «Терпсихора», зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація», колектив STREET WORKOUT «Wolfz» у складі Антона Бичка та Владислава Іванова.
   Серед багатьох претендентів з різних районів області на перемогу та участь у гала концерті було відібрано 23 учасники, лише один пологівський колектив «STREET WORKOUT «Wolfz» не потрапив в число учасників гала-концерту.
   Впродовж двох днів, 22-23 жовтня 2015 року, організатори фестивалю проводили індивідуальні заняття з учасниками, відпрацьовували спільні номери, проводили репетиції фінального виходу, влаштували професійну фото-сесію та прес-конференцію.
    Справжні зірки Пологівщини брали найактивнішу участь в житті фестивалю, фотографувались та давали інтерв’ю для телеканалів.
    Результатом фестивалю стали: призове ІІІ місце в жанрі хореографія - зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація», ІІІ місце в жанрі сучасна пісня - Ліна Купріна, яка також отримала сертифікат на участь у міжнародному фестивалі.
     30 жовтня на зірковій сцені, де проводять свої виступи зірки всесвітнього визнання, сяяли яскраві, талановиті «Зірки Пологівщини»: Купріна Ліна та театр танцю «Терпсихора» (КБК «Гірник» Пологівської міської ради), зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (КУ «Пологівська дитяча школа мистецтв»). 
Вітаємо наших чарівних юних артистів з успіхами на професійній сцені. Бажаємо творчих перемог в подальшому.










За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації