:

 

  «Золотого врожаю знов прийшла пора»

  27 липня 2017 року в приміщенні Костянтинівського сільського клубу творчим колективом клубу дано звітний концерт «Золотого врожаю знов прийшла пора». Захід проведено під керівництвом директора клубу Катерини Тріщук і присвячено святу обжинок.
   В Костянтинівському сільському клубі працює 4 клубних формування, в яких займаються 34 учасники художньої самодіяльності, в т.ч. 1 дитяче клубне формування, яке відвідує 10 учасників. Результат роботи за рік було показано аматорами в розмовному, вокальному та хореографічному жанрах.
   Під час звітного концерту працювала комісія по прийому звітів у складі:
начальника відділу культури і туризму Пологівської райдержадміністрації Марини Діденко та методиста Пологівського районного організаційно – методичного центру Єгора Курносова .


   Коровай із нового врожаю внесла дівчина Україна (Тетяна Харкевич), яка зі словами вдячності звернулася до земляків – хліборобів та вручила священний хліб директору ТОВ «АГРО КОМ 1990» Віктору Бандурову.
  

 З нагоди свята обжинок до хліборобів звернувся директор ТОВ «АГРО КОМ 1990» Віктор Бандуров зі словами привітань та вдячності.
  Хліборобів зі святом обжинок привітала сільський голова Наталія Дмитренко.
   Програма складалась з 22 художніх номерів.
   Ведучими свята були вихованці гуртка «Прометей»: Ангеліна Кисіль та Анастасія Павлусевич.
   Звучали окремі вокальні привітання від Наталії Дмитренко, Катерини Тріщук, Яни Сиротюк, Ірини Даценко, Тетяни Дмитренко, Ганни Даценко, Світлани Кравченко, Лідії Славної, Тетяни Даценко, Галини Лучко та дитячої вокальної групи «Веселі нотки».
   Учні Костянтинівської ЗОШ I – III ст. подарували глядачу хореографічні номери «Долоньки» та «Вальс».
   Учасники театрального гуртку «Прометей» виступили з мініатюрами «Неймовірні пригоди Курочки у клубі» та «За двома зайцями».
  
   Працювали виставка місцевих умільців декоративно-прикладного мистецтва «Хвала землякам, які творять красу»: Ніни Шевченко, Тетяни Борщ, Оксани Кірілової, Нелі Романцової, Яни Сиротюк, Оксани Сочован, Лідії Борт, Вікторії Мистюк та виставка дитячих малюнків «Ми, діти, – квіти України».
   Під час концерту умільців привітали квітами.
   Голова профспілкового комітету Наталія Гончар привітала всіх присутніх зі святом обжинок та від імені директора ТОВ «АГРО КОМ 1990» Віктора Бандурова пригостила присутніх смачним короваєм із нового врожаю.


   Під фінальну пісню у виконанні Катерини Тріщук на сцену вийшли всі учасники великого святкового концерту. Слово для вітання взяла Марина Діденко. Вона привітала хліборобів зі святом та проаналізувала кожен виступ аматорів сцени. Подякувала працівникам клубу, глядачам за підтримку, батькам за допомогу. Окрему подяку висловила директору підприємства «АГРО КОМ 1990» Віктору Бандурову за постійну допомогу у вирішенні фінансово-господарських питань, за позитивне ставлення до учасників художньої самодіяльності. Слова подяки лунали на адресу Костянтинівського сільського голови Наталії Дмитренко, за особисту участь і досягнення в культурологічних заходах районного і обласного рівнів, за ініціативність і активність, за створені умови для роботи закладу і розвитку культури на території Костянтинівської сільської ради.

   Гарні враження від свята залишились у глядачів та учасників художньої самодіяльності. Щирими оплесками вітали аматорів мистецтва.
Звітний концерт пройшов на високому професійному рівні.



Відділ культури і туризму райдержадміністрації