:

 Заступник голови РДА І.Півень провела засідання координаційного комітету

29.11.2017 року заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень провела засідання Пологівського районного координаційного комітету, де були розглянуті питання про стан виконання Програми зайнятості населення Пологівського району на 2014-2017 роки, зокрема заходів щодо сприяння запобіганню масовому вивільненню працівників та про реалізацію заходів щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції у 2017 році в частині їх трудової реабілітації та забезпечення зайнятості.

По першому питанню заслухали інформацію директора Пологівського районного центру зайнятості Сліпченка В.В. про стан виконання Програми зайнятості населення Пологівського району та відсутність протягом звітного періоду масового вивільнення працівників. Рівень безробіття станом на 01.11.2017 року складає 3,6% За цей період працевлаштовані 1127 безробітних. Середній термін заповнення вакансій 5 днів. За результатами обговорення прийняте рішення: структурним підрозділам райдержадміністрації, Пологівському районному центру зайнятості надати пропозиції щодо напрямків та заходів районної програми зайнятості населення до 2020 року.

По другому питанню заслухали заступника начальника управління- начальник відділу організації соціальних послуг та соціального забезпечення Тоцьку Ю.С., яка повідомила що професійну адаптацію пройшли з 22 грудня 2016 року по 15 травня 2017 року 8 учасників АТО за спеціальністю водій категорії «С» та 12 учасників АТО за спеціальністю водій категорії «В». На даний час професійну адаптацію проходять з 04 жовтня 2017 року по 10 січня 2018 року 6 учасників АТО за спеціальністю водій категорії «В». На чергу на професійну адаптацію поставлено 5 учасників АТО. Також за інформацією Пологівського районного центру зайнятості за цей період зареєстровано 56 безробітних учасників АТО, працевлаштовано за направленням РЦЗ – 41особу, проходили профнавчання 5 осіб.

За результатами обговорення прийняте рішення: продовжити роботу щодо здійснення заходів із психологічної, соціальної та професійної адаптації учасників АТО.


УСЗН РДА