:


   5 червня в залі засідань відбулося пленарне засідання сорок сьомої сесії районної ради шостого скликання під головуванням голови районної ради Ю.Коноваленка.
   У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Ю.Вєтров, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, директори загальноосвітніх навчальних закладів району, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації, міський та сільські голови, секретарі сільських рад.
    На порядку денному депутатами були розглянуті питання про звіт голови Пологівської районної ради Коноваленка Ю.А. про діяльність за 2014 рік, хід виконання у 2014 році Програми розвитку освіти Пологівського району на 2013-2017 роки, підготовку об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Пологівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, внесення доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2015 рік, внесення змін та доповнень до цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту в Пологівському районі на 2014 - 2017 роки, внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 15.01.2015 № 1 «Про районний бюджет на 2015 рік», звіти депутатів перед виборцями, списання основних засобів, план роботи Пологівської районної ради на II півріччя 2015 року, обрання заступника голови Пологівської районної ради. 
    Що стосується останнього питання, шляхом таємного голосування більшістю голосів на посаду заступника голови Пологівської районної ради було обрано Ю.Вєтрова.
    З кожного питання порядку денного були прийняті відповідні рішення.

За інформацією районної ради