:

«Запрошуємо взяти участь в обласному відбірковому конкурсі фестивалю «Червона рута»

З березня по листопад 2018 року по всій Україні пройдуть 25 відбіркових конкурсів фестивалю «Червона рута». Метою конкурсу є пошук обдарованих молодих виконавців по всій Україні, зокрема в Запорізькій області, відкриття нових імен і виведення їх на велику сцену.

Запорізький обласний відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута» відбудеться 7 квітня 2018 у м. Запоріжжя в Палаці культури «Орбіта» (вул. Лермонтова, 9).

Організацією цього заходу займаються Департамент культури, туризму, національностей та релігій, Департамент освіти і науки, Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації, Обласний методичний центр культури і мистецтва Запорізької обласної ради.

Участь в конкурсі є безкоштовною, а вхід є вільним для всіх бажаючих. 

Відбірковий конкурс пройде у шести найпопулярніших музичних жанрах: поп-, сучасної танцювальної, рок-,акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Запрошуємо бажаючих мешканців району та міста взяти участь у відбірковому конкурсі «Червона Рута». Звертайтесь за довідками і подавайте заявки в Дирекцію фестивалю «Червона рута» тел. 0953356823, 0674483775.


За інформацією відділу культури і туризму РДА