:

 «Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Підтримай Вікімандри українською»

З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого - наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською мовою. Запорізькі учасники конкурсу зможуть докладно розповісти про цікавинки нашого краю чи місця, де вони побували.

Вікімандри - один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів - створювати нові та покращувати статті у Вікімандрах українською мовою, а також створювати нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами. Як приклад для створення нової статті можна розглянути інформацію про Київ - https://uk.wikivoyage.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2.

Як зазначають організатори, проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових подорожей, популяризувати туристичну привабливість українських міст, містечок та сіл, їх історико-культурної спадщини та пам’яток природи, інших цікавих для мандрівників місць.

Електронна скринька Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., сторінка проекту

https://ru.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри: Конкурс_«Підтримай_Вікімандри_ українською».

Запрошуємо мешканців району та міста взяти участь у конкурсі «Підтримай Вікімандри українською».


За інформацією відділу культури і туризму