:

   Запрошуємо на мітинг пам'яті «Долі, опалені війною» 

      Указом Президента України 15 лютого в Україні встановлено День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
    За кожним воїном-інтернаціоналістом – своя доля, свій життєвий подвиг, свій крок у безсмертя. У страхітливому полум'ї війни народжувались молоді солдати і командири, які з перших днів служби на чужій «дружній» території пізнали ціну життя, ціну справжньої чоловічої дружби, ціну взаємовиручки і взаємопідтримки, склали екзамен на зрілість, мужність і гідність.
    Серед українців, яким довелось нести нелегку військову службу в «гарячих точках» двадцяти чотирьох країн світу, є 185 жителів нашого району. Ризикуючи своїм життям, вони, воїни-інтернаціоналісти запасу, виконували складні завдання на територіях Угорщини, Чехословаччини, Югославії, Сирії, Єгипту, на Кубі та в Афганістані. Виявляючи мужність, героїзм і звитягу, водночас демонстрували високий гуманізм, милосердя та людяність. А ще – прагнення до свободи…
   Запрошуємо жителів міста і району на мітинг пам'яті «Долі, опалені війною», який відбудеться 18.02.2017 о 9.00 біля пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, щоб вшанувати ветеранів повоєнного часу – наших земляків, яким у мирний час довелося брати участь у бойових діях далеко від рідної землі.

    За інформацією відділу культури та туризму райдержадміністрації