:


                                                Шановні мешканці міста та району!

                      26 вересня, в суботу, на центральній площі міста Пологи відбудеться культурно-                                        просвітницький     фестиваль дружби «З країни в Україну».


Запрошуються усі бажаючі:
    взяти безкоштовно участь  у майстер-класах із писанкарства, ліплення з глини, з народного розпису, з виготовлення ляльок-мотанок та таке інше, в роботі Відкритої бібліотеки,  в спартакіаді спортивної активності для дітей та дорослих в наметовому містечку на центральній площі м. Пологи з 14.00 до 19.00;
     ознайомитись з фотовиставкою «Україна поза часом»; 
   прослухати лекцію науковців з архітектури, етнографії, історії України в Пологівському районному краєзнавчому музеї з 14.00 до 17.00;
     почастуватись чаєм з лікарських рослин України за прадавнім рецептом наших прадідів з 19.00;
     переглянути просто неба на світлодіодному екрані кінострічку «Вавілон 13» з 20.00;
   відпочити під драйвовий концерт від українських рок-гуртів з 19.00 до 22.00, який відбудеться на змонтованому сценічному майданчику з професійним озвученням і освітленням.

    Для зручності відпочиваючих та збереження міста чистим під час проведення заходу організаторами будуть встановлені біо-туалети та розміщені смітникові пакети по всій локації. Збережемо наше місто чистим! Будемо відпочивати культурно!


Організатор фестивалю - благодійна організація «Благодійний фонд «З країни в Україну», яка немає ніяких політичних та релігійних уподобань.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації