:

   Заходи до Дня українського добровольця 

    14.03.2017 в КУ «Пологівський районний краєзнавчий музей» відбулося засідання історичного кінозалу «Маю честь битися за Україну», під час якого переглянуто світлини з фондів музею про діяльність загонів добровольчих батальйонів «Правий сектор», «Азов» та інших загонів, військовослужбовців, воїнів-нтернаціоналістів, громадських організацій «Пологівська самооборона», «Ветерани АТО Пологівщини».
     До присутніх, а це військовослужбовці морської піхоти, учні Пологівського колегіуму №1, звернулася заступник голови райдержадміністрації, волонтер Ірина Півень. Вона розповіла про наших героїв-земляків, які загинули в зоні АТО, про заходи з патріотичного виховання, що проводяться на території району, про співпрацю громадських організації та представників районної влади. 

                                                              

До слова було запрошено учасника АТО Дмитра Єфименка. Він розповів про особистий шлях в бойових діях, наголосив на необхідності психологічної підтримки з боку дітей, які пишуть листи, виготовляють плакати захисникам; підкреслив неоціненну допомогу громадян, колективів підприємств, які передають через волонтерів речі, продукти харчування, медичні засоби та інше.

                                                               

Присутні переглянули відеоролики з подіями на Євромайдані та в зоні АТО, фотоматеріали про діяльність творчого батальйону Пологівщини та волонтерів.

                                                                 

14.03.2017 в музеї презентовано інформаційну теку «Зродились ми великої години».
        В КУ «Пологівська центральна районна бібліотека» оформлено книжкову виставку «Героями не народжуються, героями стають».

                          

Шановні мешканці району! Запрошуємо  в музей переглянути інформаційну теку та в центральну районну бібліотеку ознайомитись з тематичною літературою книжкової виставки.

  За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації