:
Захід до Дня Збройних сил України для учасників АТО та їх родин

6 грудня у нічному клубі «DO-DO» за ініціативи Пологівської районної державної адміністрації та сприяння управління соціального захисту населення райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділу культури і туризму райдержадміністрації, відбувся святковий захід до Дня Збройних сил України для учасників АТО та їх родин. Кошти на проведення заходу були виділені з районного бюджету в рамках районної Програми «Назустріч людям».

Програма заходу передбачала святковий концерт, турнір з більярду з врученням нагород та подарунків, фуршет.

Зі словами вітань виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Григорівна Півень та керівник Центру допомоги учасникам АТО Валерій Васильович Орловський. Присутні вшанували пам’ять загиблих в районі проведення антитерористичної операції хвилиною мовчання.

Приємну атмосферу та свої кращі пісенні й танцювальні композиції дарували творчі працівники та аматори сцени Пологівського районного будинку культури: вальсом привітав зразковий аматорський хореографічний колектив «Союз», тематичні пісні учасникам бойових дій дарували солістки: Діана Асланова та Анастасія Приходько. Ведучою заходу була Ольга Заєць – художній керівник та солістка Пологівського РБК. За пультом працював Ярослав Плетінь – звукорежисер районного будинку культури.


Управління соціального захисту населення РДА