:
     

 З Поліг на передову

  6 грудня до райдержадміністрації завітав гість з передової, учасник бойових дій в зоні АТО Фоменко Олександр. Про те, що військовослужбовець перебуває у відпустці, ми дізналися  як у справжній різдвяній казці: від «Ангела». Саме  такий позивний побратима Олександра, який зателефонував до демобілізованого бійця їхньої військової частини, жителя с. Григорівки  Анатолія Павлюка, який, в свою чергу,  повідомив нас.

 
  Голова райдержадміністрації Артур Крупський та заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень привітали військовослужбовця. Бійцю була надана допомога з районної програми «Назустріч людям», а саме: ліки та термобілизна.
  Олександр -  один з тих, хто повторно мобілізувався, та вже другий рік поспіль захищає суверенітет нашої країни.
  Боєць розповів  про те, що для їхньої частини  Кіровоградські волонтери придбали автомобіль. Саме  за цим авто їздив наш земляк Олександр. 

  Пологівці не залишились осторонь. Дізнавшись про гостя, начальник відділу освіти Павло Капітонов направив нашу делегацію до колегіуму №1. Директор колегіуму Олександр Кучер, незважаючи на зимові канікули, зустрівся з бійцем та передав зібрану допомогу від учнів навчального закладу.  Анатолій Павлюк передав побратимам зібрану допомогу від жителів села Григорівки та домашню консервацію.  

  Маленьке диво творять звичайні люди Пологівщини. Райдержадміністрація  щиро вдячна  тим,  хто підтримує наших захисників! 

 


За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації