:

  З Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби (12 жовтня)  

                                                       Дорогі працівники санітарно-епідеміологічної служби! 
   Сердечно вітаємо вас із професійним святом. 
   Державна санітарно-епідеміологічної служба є ефективною складовою галузі охорони здоров’я, яка забезпечує реалізацію державної політики у сфері профілактичної медицини, стоїть на варті здоров’я та працездатності людей, захищає їх від небезпечних інфекційних захворювань.  
  Тільки надійно забезпечивши санітарно-епідемічний захист населення можна відвернути спалахи небезпечних захворювань, згубний вплив на здоров'я людей техногенних катастроф, а своєчасність профілактичних заходів дає змогу зберігати і значні фінансові ресурси. Усе це визначає особливу роль державної санітарно-епідеміологічної служби. Саме від відповідальності людей вашої професії залежить стан здоров’я наших громадян. Впевнені, що ваша фахова компетентність, життєва енергія, відданість своїй справі і надалі будуть запорукою санітарної безпеки району, основою для успішного виконання завдань на благо нашої держави.
   Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, добра, злагоди і благополуччя. Нехай переповнюються теплом і щастям ваші домівки, а радість і удача, добробут і затишок супроводжують вас щодня. 

А. Крупський, голова райдержадміністрації
Ю. Коноваленко, голова районної ради