:

Юні туристи із Пологівського навчально-виховного комплексу вибороли ІІІ місце серед туристичних груп Запорізької області


Наприкінці листопада 2017 року в місті Запоріжжя проходила обласна конференція з учнівського туризму «Захист звіту про похід». В конференції взяли участь туристичні групи Запорізької області, які презентували відео-звіти про цікаві походи, що відбулися у 2017 році. І юні туристи із Пологівського навчально-виховного комплексу розповіли про свої незабутні пригоди в найцікавіших куточках області. Відео-звіт про свої походи презентували директор закладу, керівник туристичного гуртка Горулько Сергій Сергійович, школярки Деркач Юлія та Смірнова Дарія. Звіт юних пологівців про пішохідні походи Запорізьким краєм, про незабутні враження від краси степів та лісів, ночівлі біля туристичного вогнища вразив журі. Наші туристи вибороли призове ІІІ-е місце.

Вітаємо переможців, бажаємо їм подальших успіхів і натхнення в такій нелегкій, але цікавій і корисній туристсько-краєзнавчій справі.


За інформацією відділу освіти, молоді та спорту РДА