:

 Я –Українка!

    Четвертий рік поспіль Обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації  проводить обласний конкурс патріотичного спрямування «Я – Українка».
   На сцені будинку культури ім. Кірова виступили 25 красунь – студентки вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації м. Запоріжжя та Запорізької області, які є представницями студентського активу й органів студентського самоврядування.
    За звання «Я – Українка» змагалися 12 запоріжанок, які за результатами попередніх відбіркових турів стали фіналістками. Члени журі високо оцінили різноманітність талантів фіналісток, серед яких гра на бандурі, виступ вокально-інструментального ансамблю, малювання в техніці батік, авторська пісня, танці тощо.

    Приємно відзначити що серед 25 красунь на сцені сяяла і пологівчанка Олена Плетінь. Дівчина навчається в Пологівському професійному ліцеї на кухаря.
    Олена   потрапила до півфіналу конкурсу, та пройшла всі етапи як і фіналістки.

                              

     Насичені та яскраві тренінги протягом п’яти днів, серед яких такі як «Особливості процесу комунікації», «Кроки до розуміння», «Духовна складова жіночності», «Створення суспільно корисних проектів молоддю для молоді», «Репродуктивне здоров’я», «Основи самопрезентації».
  Півфінал конкурсу проходив у в/ч А-1978, перед від’їздом до військових, дівчата відвідали майстер-клас з виготовлення ласощів, де виготовили для військовослужбовців смачний, патріотичний торт.
    Оскільки конкурсні дні припали на період масляної, дівчата взяли участь в народних гуляннях, які проходили на території Історико-культурного комплексу «Запорізький дуб». Під час гулянь відбулась фотосесія в національному стилі «Україночки».
    Дефіле в національних костюмах, дефіле у вечірніх сукнях «Жіноча врода – багатство України», майстер класи з основи make-up, практичні  курси макіяжу, зустрічі з учасниками АТО,  вільне спілкування,   майстер-клас «Золоті ручки»,  все це - складові п’яти днів участі в конкурі «Я- Українка!»

                                              

    Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна Пологівському професійному ліцею за вибір, подання кандидатури та участь учениці  у конкурсі, салону «Роксолана» - за надану вечірню сукню.
    Плетінь Олена першою із  пологівчанок взяла участь в конкурсі «Я- Українка».  Щиро  вітаємо Олену  та зичимо подальших успіхів та перемог. 
   Маємо надію що у 2017 році красуня з Поліг також братиме участь в конкурсі. 
Організатор поїздки для участі в конкурсі  відділ молоді та спорту райдержадміністрації.
 
За інформацією відділу молоді та спорту
райдержадміністрації