:

Волонтерське вітання


Пологівські волонтери знову вітали підшефних бійців 37-го запорізького окремого мотопіхотного батальйону 56-ї бригади ЗСУ. До лінії бойових дій залишалось менш ніж 5 кілометрів, тому військові були дуже зосереджені та мужні. Незважаючи на велику різницю у віці між бійцями, всі вони особливо раділи нашим вітанням.

Другокласник Пологівської СРШ №2 Устименко Юрій, даруючи прапорці, малюнки, вітальні листівки створював військовослужбовцям гарний настрій.

Заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень та координатор Центру допомоги учасникам АТО при райдержадміністрації Устименко Ангеліна змогли прибути в зону АТО для привітання бійців, завдяки співпраці з запорізькою групою «Волонтерські вареники ZP», волонтером Надією Мороз, ГО «Космо-леді», які вже більше трьох років плетуть маскувальні сітки для фронту, ГО «Міжнародний Союз Козаків «Запорізька Січ» - Дмитром Сухініним, головним спеціалістом державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО - Тимур Книш та заступником директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олександром Зубченком.

Пологівські гостинці складалися із вареників від ДЗ « Пологівський професійний ліцей», смачної випічки та миючих засобів від родини Коломоєць Людмили та Олега, мандарин та яблук від Анатолія Півня, часнику та запеченого сала від Устименка Юрія, плакатів, поробків та малюнків від учнів Пологівської гімназії «Основа», Пологівського НВК, будинку дитячої та юнацької творчості.

Підтримка підшефних військових частин у тилу та на передовій залишається пріоритетним завданням для обласної, районної виконавчої влади, волонтерів та всіх небайдужих жителів області.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації