:
        

                                                                      Шановні трудівники села!
 
    Сердечно вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
   Цей напрямок - одна з найважливіших галузей економіки України. Саме від вас залежить, що завтра опиниться в коморах українців та всіх, хто чекає на експорт наших продуктів. Нині наша держава посідає третє місце в світі з експорту кукурудзи, п'яте — за експортом пшениці. В поточному році Запорізький регіон посів 10 місце серед регіонів України за показниками валової продукції сільського господарства в усіх категоріях господарств. І все це завдяки родючим чорноземам та дбайливим рукам наших аграріїв.
   Окремо хочу привітати всіх фахівців підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.
   Вашою працею пишається кожен з нас – від мала до велика. Хто, як не ви знає справжню ціну хлібу? Тож зі святом вас, дорогі наші аграрії. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я і щастя, добра та усіляких гараздів, ладу і статків в оселях, нових трудових звершень в ім'я процвітання Запорізького краю та України!
 
 
 
Голова обласної
державної адміністрації     Костянтин Бриль