:

  Вітаміни для твого захисника
 
   Триває районна акція «Вітаміни для твого захисника». 23 липня відбулась зустріч з військовими ЗСУ, побратимами нашого Героя Артема Корнєва, що прямували до зони АТО.
    Делегація від Пологівського району у складі: начальника управління Пенсійного фонду України в Пологівському районі Олександра Клименка, головного спеціаліста відділу молоді та спорту райдержадміністрації Ангеліни Устименко, Савічева Олександра, Устінцевої Світлани, Устінцева Назара, Задорожної Ярослави, Сєлезньової Аліни висловили слова підтримки військовослужбовцям. 
   Зустріч була емоційною, теплою та зворушливою. Майже три години спілкування промайнули як одна мить. 
   Під час спілкування з військовими обговорювали новини, розповідали про традиції у різних куточках України. 
Військовим, що прямували до зони АТО для виконання бойових завдань, були передані обереги - янголятка, виготовлені майстринею Валентиною Шашко та освячені отцем Єлисеєм, листівки. плакати та дитячі малюнки, домашні пироги.
      Пологівська райдержадміністрація вдячна всім, хто приймає участь в підтримці української армії. 23 липня було передано більше 1000 кг допомоги - овочі, фрукти, мед, цукерки, печиво, засоби особистої гігієни, вода та інше.
   Дякуємо тим, хто брав участь у наданні допомоги: службовцям райдержадміністрації та управління Пенсійного фонду України в Пологівському районі, ТОВ «А/Ф «Батьківщина», депутату міської ради Болдурату Вадиму, підприємцям з мікрорайону Пологи 5 родині Марченко, районній організації Товариство Червоного Хреста України, благодійній організації «Любов ближнього», підприємцю Олександру Савічеву, ГО «Самооборона К-Роздори».
   Теплі слова, обійми, побажання перемоги надихають наших захисників на героїзм. 
   Військові ЗСУ, побратими Артема Корнєва передавали свої вітання та слова щирої вдячності за підтримку Пологівській громаді. 
   Нагадуємо, що кожен бажаючий може приєднатись до районної акції «Вітаміни для твого захисника». 
    Продукти можна надавати до відділення Червоного Хреста України в Пологівському районі (адмінбудівля управління АПР, вул.Привокзальна, 17. Довідки за тел 0668305562, Наталя) та в приміщення райдержадміністрації, каб.213. (довідки за тел. 0663492485, 0966065272, Ангеліна).

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації