:

    Вітаміни для твого захисника

    Дружньою командою завітали пологівці до військових ЗСУ напередодні їх професійного свята Дня ВДВ. Приємно відзначити що команда прибула до військової 79-ї частини, яка дислокується на кордоні з Донецькою областю за запрошенням нашого земляка Сушко Матвія та ГО «Пологівська Самооборона» . 
    Делегація у складі: Півень Ірини – заступника голови райдержадміністрації, Устименко Ангеліни – головного спеціаліста відділу молоді та спорту, Плетінь Наталії – керівника районної організації товариства Червоного Хреста України, творчої молоді Пологівщини - Гавриленко, Вікторії, Науменка Михайла, Купріної Ліни, Устінцева Назара, Устімової Христини, Кармазіної Наталії, Чокнадія Артура та найменшого волонтера - 5 річного Юрія.


    Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Для нашого земляка були привезені подарунки з Пологівщини – найцінніше чим славиться Пологівська земля – патріотичний набір керамічної майстерні «Добра глина», форму для подальшої служби воїну та медаль, виготовлену дитячими руками, адже саме він заслуговує на відзнаку, як приклад справжньої мужності земляків.


    Під час заходу сталась приємна несподіванка, до нас вийшов ще один пологівець, який добровільно пішов захищати рідну країну – Шестак Дмитро. Саме йому ми пообіцяли присвятити наступну зустріч.
     В ході концертної програми звучали патріотичні пісні, читались жартівливі вірші, бійцям було вручено дитячі малюнки, подаровано карту України. Кожен військовий отримав на згадку веселого «смайлика» та печиво, яке виготовила та передала Пологівська родина.
    Військові підтримали акцію «Прапор ПЕРЕМОГИ», залишивши свої автографи та побажання миру на нашому прапорі.
     Бійцям вручені овочі та фрукти зібрані в селах Пологи, Інженерне, Вербове, Тарасівка, Басань. районною організацією товариства Червоного Хреста України, під час районної акції «Вітаміни для твого захисника».
    Щиро вдячні головам сільських рад – за підтримку районної акції, жителям сіл, які прийняли участь в акції, трудовим колективам райдержадміністрації, районної ради, управління агропромислового розвитку, ТОВ «А/Ф «Батьківщина» - за смачні хлібобулочні вироби, ГО «Пологівська Самооборона» - за наданні засоби особистої гігієни, благодійній організації «Любов ближнього» - за печені домашні пироги, Бондаренко Віталію – за послуги перевезення. 
     Нагадуємо, що кожен бажаючий може приєднатись до районної акції «Вітаміни для твого захисника». 
    Продукти можна надавати до відділення Червоного Хреста України в Пологівському районі, адмінбудівля управління АПР (вул..Привокзальна, 17) (довідки за тел 0668305562 Наталя) та в приміщення райдержадміністрація каб.213. (довідки за тел. 0663492485, 0966065272 Ангеліна).

 

 

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації