:

24.04.2019 в Запорізькій обласній бібліотеці для дітей «Юний читач» переможці пологівського районного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2019» учениця 6-Б класу Пологівського колегіуму № 1 Крістіна Сопільняк та учениця Пологівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Валерія Мєшкова взяли участь у обласному турі.

Захід відбувся в рамках проведення заходів до 80-річчя Запорізької області під девізом «Хай читання буде в радість» у форматі читацького марафону «Книжковий світ дитинства».

32 учасники конкурсу з усіх куточків області з’їхались в Запоріжжя, щоб взяти участь у письмовій різнорівневій літературній вікторині. За результатами цього етапу були відібрані 6 учасників фінального етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу, який пройшов у формі book-slam.

Право виступити у фіналі виборола  пологівчанка Крістіна Сопільняк.

Вона представила книгу А. Нікуліної «Сіль для моря або Білий кит». Ця книга-історія про довіру, зневіру, про любов. Ця книга про дорослих і юних, розумних і наївних, романтиків і прагматиків, про те, що є сенс життя.

Вітаємо учасників конкурсу. Учасники конкурсу отримали дипломи і подарунки-книги. Відвідали екскурсію на о. Хортиця, влаштовану організаторами.

Крістіна Сопільняк, учениця 6-Б класу Пологівського колегіуму №1, виборола ІІІ місце. Вітаємо!

Організаційні питання щодо участі у обласному турі конкурсу здійснено працівниками Пологівської центральної районної бібліотеки.

За інформацією відділу культури і туризму

viber-image-2019-05-06-10-20-45 viber-image-2019-05-06-10-20-47