:
   

  Випускники шкіл готуються до  зовнішнього незалежного оцінювання,  вступу до вищих навчальних закладів 

  26 лютого 2016 року у залі засідань Пологівської районної ради відбулась  інформаційно-консультативна зустріч одинадцятикласників шкіл Пологівського, Куйбишевського та Гуляйпільського районів та їх  батьків з представниками Запорізького обласного науково-методичного центру оцінювання якості освіти та Запорізького національного університету (ЗНУ).

Науковці ЗНУ Паскевська Юлія Анатоліївна, кандидат психологічних наук, начальник відділу доуніверситетської підготовки, профрієнтації і працевлаштування, Бікулов Дамір Тагірович, кандидат наук з держуправління, відповідальний секретар приймальної комісії, та Черкасов Станіслав Сергійович, кандидат історичних наук, обговорили з випускниками питання підготовки та особливостей зовнішнього незалежного оцінювання і вступної кампанії 2016 року. Цікавими для майбутніх абітурієнтів та їх батьків були відеоматеріали щодо порядку вступу до вищих навчальних закладів, умов навчання та дозвілля студентів ЗНУ.



Учасники вдячні працівникам Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, відділу освіти райдержадміністрації за можливість глибше ознайомитися з особливостями вступу до ВУЗів у 2016 році.



За інформацією відділу освіти райдержадміністрації