:

  Відлуння поклику душі Надії Демченко

29 вересня напередодні Дня бібліотек творчим колективом Пологівської центральної районної бібліотеки проведено презентацію книги творів Надії Демченко з с. Басані під назвою «Відлуння поклику душі».
На захід завітали голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, завідуючі та працівники бібліотек району, поети та письменники пологівщини, учнівська молодь, працівники культури.

                                                         
До бібліотекарів зі словами вітань з нагоди наступаючого Дня бібліотек звернувся голова райдержадміністрації Артур Крупський, привітав автора книги «Відлуння поклику душі», підкреслив,  що Надія Олександрівна є гордістю Пологівського краю і побажав усім здоров’я, зацікавлених читачів, задоволення від роботи, мирного неба над головою.
До слова запрошувалась заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, яка підкреслила, що вірші в збірці мають виховний ефект для підростаючого покоління, привітала авторку збірки, працівників бібліотечної справи і місцевих майстрів пера з Днем бібліотекаря, вручила для користування читачів директору Центральної районної бібліотеки  Тетяні Савічевій книги «Іловайськ», «Україна інкогніто» , «Борітеся - поборете».

                                                         
Багато теплих слів було сказано на адресу Надії Олександрівни. Привітали героїню дня й колеги по творчій справі - Валентина Мовчан, Петро Банько, Майя Льогких, Ліна Червоненко.
                                                                  

                           
Надія Олександрівна подякувала усім, хто допомагав їй в час становлення, в час розвитку, в час творчості і вручила зі своїми автографами по 1 екземпляру збірки власних творів «Відлуння поклику душі» усім бібліотекам району та своїм друзям-однодумцям.
Працівники бібліотеки-ведучі заходу Оксана Хоменко і Світлана Іваненко вручили поетесі квіти.

                                                                 

        Начальник відділу культури і туризму Марина Діденко привітала усіх присутніх з Днем бібліотек.
Вокальні  вітання лунали від вихованців Пологівської ДШМ Аліси Приходько, Вероніки Федченко, Тетяни Порохні, Влади Лемішко за участю викладачів Оксани Лашко і Тетяни Дяченко. 

                                                                          
Зустріч було завершено  фотографуванням.

                                                                              



За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації