:

  Під егідою Товариства Червоного Хреста України для надання медичної допомоги тимчасовим переселенцям з Луганської і Донецької областей в Пологах створена мобільна бригада. Кабінет мобільної бригади був відкритий саме на території КУ Пологівська ЦРЛ. Кабінет працює з 16.11.2015 року. Перший місяць роботи новоствореного кабінету має бути організаційним, однак, лікар приймає перших пацієнтів та видає необхідні ліки.
    В Пологівському районі офіційно зареєстровано 6 858 осіб зі сходу країни. Тому була створена окрема медична бригада для надання допомоги вимушеним переселенцям. Проте медична допомога надаватиметься не тільки вимушеним переселенцям. В кабінеті є в наявності медпрепарати – допомога видана обласною організацією Товариства Червоного Хреста. Ліки та медичні засоби переселенцям видаватимуться безкоштовно. 
   В штаті кабінету, окрім лікаря працюють дві медсестри. Лікар має завжди бути на місці, а ось медсестри можуть приходити додому.
    Працюють медики з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00 на ІІ поверсі двоповерхового корпусу поруч з відділенням швидкої допомоги за адресою: вул. ім Героя України Сацького,6/Жовтнева,90.
   24.11.2015 року з робочим візитом до Пологівського району приїжджали гості: експерт з питань гуманітарної допомоги Серджан Стояновіч, Генеральний директор з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту ЕСНО, Координатор ВООЗ у Харьківській області Софі Тайнер, голова Запорізької організації Товариства Червоного Хреста України, які дали консультації щодо функціонування кабінету мобільної бригади для надання допомоги вимушеним переселенцям.  

За інформацією відділу з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації