:
   16 листопада 2016 року  на базі Пологівської СРШ І-ІІІ ст. №2 відбувся районний семінар для заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів з виховної роботи, педагогів-організаторів з актуального для освітян питання впровадження новітніх  технологій в системі виховної роботи школи.
   Підготувала семінар методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Захряпа Тамара Миколаївна спільно з адміністрацією, педагогічним колективом закладу. 
   Члени учнівського самоврядування дитячої організації «Прометей» Пологівської СРШ І-ІІІ ст. № 2 розповіли про своє насичене, цікаве шкільне життя. Єдність учнівського колективу школярі продемонстрували за допомогою флеш-мобу. 
   Про нові підходи у виховній роботі школи, орієнтовані на вимоги сьогодення, дієві технології, що застосовуються у вихованні,  розповіла  колегам заступник директора  з виховної роботи Пологівської СРШ І-ІІІ ст. №2 Янько Лілія Володимирівна. Щоб зацікавити учасників семінару, було  запропоновано змістовну тематичну презентацію. 
   Учасники заходу з інтересом взяли участь у психологічних тренінгах, побували на засіданні  гуртка «Патріот», переглянули класну годину в початковій школі, де члени учнівського самоврядування, використовуючи мультимедійні засоби, вчили малечу правовим знанням, проводили інтерактивні ігри.
   Захід був корисним для педагогів, носив практичний характер, адже учасники  мали змогу побачити один з кращих досвідів із створення сучасного виховного простору навчального закладу, обмінятися власними дієвими напрацюваннями, думками та враженнями. 

                                          

                                          

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації