:
    15 березня голова районної ради Олександр Покутній провів перше засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування за участю заступника голови районної ради Ігоря Шевченка, голови райдержадміністрації Артура Крупського, першого заступника міського голови Юрія Вєтрова, керівника апарату райдержадміністрації Ірини Браженко, сільських голів та секретарів сільських рад, секретаря виконавчого комітету міської ради Оксани Ковалевської, начальника Пологівського районного сектору Управління державної міграційної служби України в Запорізькій області Наталії Чайки, військового комісара Пологівського районного військового комісаріату Олександра Манжоса, начальників відділів райдержадміністрації, начальника відділу ведення  електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем управління Пенсійного фонду України у Пологівському районі Наталії Копил, працівників виконавчого апарату районної ради.
    На початку засідання було утворено Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Пологівської районної ради, затверджено її склад та Положення.
    Потім були розглянуті інші питання, що внесені до порядку денного даного засідання, а саме:
1. Про Порядок одноразової передачі відомостей Державного реєстру виборців для створення реєстру територіальної громади (постанова ЦВК                        від 17.02.2016 № 55).
2. Про передачу органам місцевого самоврядування  наявних  картотек з питань реєстрації  фізичних осіб.
3. Про огляд помилок, допущенних під час заповнення звітності про нарахування сум заробітної плати та сплати єдиного соціального внеску.
4. Про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2016 році, сьомої черги мобілізації на території району та виконання завдань з відбору кандидатів до служби в Збройних Силах України за контрактом.
5. Про підготовку місцевими радами проектно-кошторисної документації на будівництво та реконструкцію систем питного водопостачання в населених пунктах Пологівського району.
6. Про підготовку відділом освіти Пологівської райдержадміністрації пропозицій з оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році.
7. Про закріплення депутатів Пологівської районної ради за міською та сільськими радами Пологівського району.
За підсумками засідання рекомендовано зазначену інформацію взяти до відома та використання в роботі.
 
За інформацією районної ради