:


   21 серпня в залі засідань відбулося спільне засідання всіх постійних комісій районної ради, де були розглянуті питання, що винесені на розгляд пленарного засідання п’ятдесятої позачергової сесії районної ради.
   Цього ж дня відбулося пленарне засідання п’ятдесятої позачергової сесії районної ради шостого скликання під головуванням голови районної ради Ю.Коноваленка.
  У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації А.Крупський, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації, сільські голови.
   На порядку денному депутатами були розглянуті питання про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки малозабезпечених громадян із числа ветеранів війни, праці, інвалідів, інших соціальних верств населення «Назустріч людям» на 2015-2017 роки, внесення змін та доповнень до Програми імунопрофілактики та захисту населення Пологівського району від інфекційних хвороб на 2011-2015 роки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду. 
    З кожного питання порядку денного були прийняті відповідні рішення.

За інформацією районної ради