:

  Від героїв Крут до  героїв сьогодення -  Кіборгів

   29 січня в Україні відзначають День пам'яті героїв Крут, 30  січня відбувся захід «Від героїв Крут до героїв сьогодення - Кіборгів». Учасниками заходу були демобілізовані військовослужбовці.
     Сучасна молодь називає героїв Крут першими Кіборгами. Саме в ті далекі часи українські студенти першими стали на захист України. У 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.
   Під час заходу було обговорено подвиг героїв Крут та подвиги героїв, що сьогодні захищають цілісність та суверенітет нашої країни на сході України. Презентовано книгу «Вклоняємось доземно українському солдату» - книгу, де описано події та бої, учасниками яких були  наші пологівці.

Психологічний тренінг «Арт-терапія, малювання правою півкулею» провела психолог арт-терапевт Царенко Анастасія. 

   

  Метою таких зустрічей є підтримка демобілізованих та  налаштування на мирне життя після пережитого жахіття під час боїв в зоні АТО.

Райдержадміністрація щиро вдячна Добровольському Олександру - за надане приміщення та гостинну атмосферу для проведення зустрічі, Царенко Анастасії - за проведення психологічної підтримки та арт-терапії, голові ГО «Ветерани АТО Пологівщини» Орловському Валерію - за активну підтримку та сприяння в організації заходу.

Організатор заходу відділ молоді та спорту райдержадміністрації.

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації