:

 Вам, захисники України, наші творчість і натхнення

До Дня захисника України 11жовтня творчий колектив Пологівського районного організаційно-методичного центру провів святковий концерт сільського клубу с. І. Франка Пологівської сільської ради «Вам, захисники України, наші творчість і натхнення» 
На концерті були присутні військовослужбовці військових частин, які базуються на території Пологівського району, мешканці території.

На свято завітали гості-заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, Пологівський сільський голова Марина Рубан, депутат Пологівської районної ради Вадим Слісаренко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Павло Капітонов та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ангелина Устименко.
І. Півень, заступник голови райдержадміністрації, звернулася до військових зі словами вітань, з побажаннями здоров’я та мирного неба над нашою країною,  запросила присутніх на районні заходи патріотичного спрямування та вручила військовослужбовцям Подяки райдержадміністрації. 

М.Рубан, Пологівська сільська голова, привітала усіх зі святом і побажала Божого благословення на життя, на добрі справи, на перемогу!
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в ІІ Світовій війні, у війнах на територіях інших держав, в зоні проведення АТО на сході України. 
В концерті взяли участь ведучі Віталіна Колесник і Єгор Курносов; солісти-вокалісти з Пологівського РБК Тетяна Ковальчук, Ольга Заєць, Наталія Самойлик, вокальне тріо; зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської ДШМ, театр танцю «Терпсихора» КБК «Гірник»; танцювальний колектив «Натхнення»  Пологівського СК, з сольними танцями виступили учасники хореографічного ансамблю «Золотий ключик» КБК «Гірник» Анастасія Солодка, Олександра Плетінь, Юлія Настіч. Озвучення заходу забезпечено фахівцями КБК «Гірник» Олександром Заворочаєм і Олександром Білаєм.
Гарний настрій подарували присутнім пологівські аматори сцени. Програма була патріотичною.

 

Відділ культури і туризму райдержадміністрації