:
   

       Валентинка для твого захисника 

Напередодні  дня усіх закоханих  13 лютого   волонтери Пологівського району у складі: заступника голови райдержадміністрації Ірини Півень, головного спеціаліста відділу молоді та спорту Ангеліни Устименко, учасників бойових дій, демобілізованих Юрія Кальченка та Дмитра Кия, дружин учасників АТО Тетяни Кальченко та Ольги Павлюк, учасників концертної програми -  учениць Пологівськго НВК Гавриленко Вікторії, СРШ І-ІІІ ст. № 2 Куприної Ліни, ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Задорожньої Ярослави, гімназії «Основа» Устінцевої Елісабет та Тимошиної Єви, представників благодійної організації «Любов Ближнього» Устінцевої Світлани та Соловйова Олександра, найменшого волонтера Юрія Устименка, підприємиця Тріщука Василя, відвідали військовослужбовців  у Донецькій області.

  

   За один день делегації вдалося привітати зі святом близько 300-т військовослужбовців ЗСУ трьох військових частин, розташованих в різних напрямках під Донецьком та Широкіно.
   Перша зустріч – 501 ОБМП, морські піхотинці завжди раді, коли до них приїжджають пологівські волонтери. Ми стали гарними друзями, саме в цю  військову частину було передано випечений пиріг та пряники учнями Пологівського професійного ліцею. Зустріч з побратимами нашого загиблого героя Артема Корнева, тривала майже три години і промайнула наче мить. Пологівськи артисти радували своїм співом  та запальними танцями, жоден військовий не  залишився без валентинки від  пологівських дітей, без прапорця та сувеніру.

   

   Бойових побратимів Юрія Кальченка із 37-го батальйону територіальної оборони  ми навідали на бойових позиціях. Нас приймали серед донецьких степів,  розповідали про буденність військової служби. Незабутні враження від побаченого. 

                                          

   Вже  ввечері як сіло сонце ми завітали до  79-ї аеромобільної бригади. Концертну програму не зіпсувала навіть відсутність світла, наші артисти співали в кімнаті зі свічками.
   Дякуємо командуванню в/ч за дозвіл бути присутніми у військових частинах. 

       

  13 лютого від всіх пологівців військовослужбовцям було передано: пироги та торт «Наполеон», сотні пряників, випечених учнями та педагогами Пологівського професійного ліцею, 5 пирогів, виготовлених волонтерами БО «Любов Ближнього», близько тисячі домашніх пиріжків, понад тисячу виготовлених  учнями загальноосвітніх закладів  валентинок, плакатів, малюнків, різноманітні солодощі, чай, каву, крупи, овочі, домашню консервацію, молоко та мед.
    Жоден з військовослужбовців,  що зустрічалися на блокпостах по дорозі пологівським волонтерам, не залишились без вітання, валентинок та смачного домашнього пиріжка.    
   Саме завдяки подвигам наших українських  військовослужбовців в зоні АТО у нашому місті панує мир, саме завдяки їх злагодженим діям, наші  пологівські діти навчаються в загальноосвітніх закладах, малеча ходить до дитячих садочків.  Разом ми переможемо!!
   Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна, загальноосвітнім закладам району, учнівським та педагогічним колективам, небайдужим пологівцям, що взяли участь у районій акції «Валентинка для твого захисника». Подяка  жителям  с. Григорівки - за передані ними гостинці для солдат, Салабуті Ніні, Дмитренко Валентині, Луценку Віктору, Зизі Віталію, Самуляк Клавдії, Мамай Анатолію, Бобирю Миколі, родинам Кальченків та Павлюків, перевізникам Кальченку Юрію та Тріщуку Василю, Устименку Юрію та Півню Анатолію за фінансову підтримку.
Родині Тріщука Василя окремі слова вдячності за автоперевезення, фінансову підтримку, надані продукти харчування.
  Організатор заходу відділу молоді та спорту райдержадміністрації.

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації