:

  В області привітали культпрацівників 


06 листопада в Запорізькому обласному драматичному театрі ім. Магара відбулися урочистості до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. 
    В делегацію Пологівського району увійшли керівники районних установ, сільських закладів культури, працівники галузі.
    З привітанням виступив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко.
   Дмитро Апарін, учасник інструментального квартету «Тріумфал» Пологівської дитячої школи мистецтв, виборов перемогу в обласному конкурсу в номінації «Музичне мистецтво», за що йому було вручено Посвідчення переможця і грошову премію. 


   За клопотанням Пологівської райдержадміністрації Подяки голови облдержадміністрації були вручені: за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культури - Сергію Титюку, директору КБК «Гірник» Пологівської міської ради, який зараз захищає наш спокій в зоні АТО і знаходиться у відпустці; за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток та популяризацію бібліотечної справи, популяризацію книги, виховання культури читання серед молоді та з нагоди Дня української писемності та мови - Тетяні Савічевій, директору КУ «Пологівська центральна районна бібліотека» Пологівської районної ради.



   За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток національної культури та з нагоди свого 60-річчя Почесну грамоту Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації отримала Людмила Атаман, директор Басанського сільського будинку культури.


   Запрошені переглянули виставу «Женитьба», підготовлену творчим колективом театру.




 За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації