:

   Урок мужності в театрі ім.Магара 

   За ініціативи обласного центру патріотичного виховання молоді та з нагоди Дня Захисника України в Запорізькому академічному театрі ім.Магара відбувся «Урок мужності».
   Присутніми на цьому заході були військовослужбовці 55-ї артилерійської бригади, демобілізовані учасники АТО, патріотично налаштована молодь Запорізького краю, представники влади.
   У складі делегації від Пологівського району були головний спеціаліст відділу молоді та спорту райдержадміністрації Устименко Ангеліна, керівник ГО «Ветерани АТО Пологівщини» Орловський Валерій, учасники бойових дій на Сході країни Хоменко Юрій та Сергієнко Сергій.


  Яскрава концертна програма з національним колоритом була перемежована словами вдячності героям сьогодення, які зберегли мир на Запорізькій землі, які захищають незалежність країни від заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна та начальника департаменту молоді фізичної культури та спорту Наталії Власової.
  Організатором участі делегації у святковому заході була Пологівська райдержадміністрація та КУ «Територіальний центр надання соціальних послуг».

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації