:
  

 Урок мужності в с.Кінські Роздори

  25 грудня  до села Кінські Роздори завітали учасники бойових дій в зоні АТО, військовослужбовці 501 –морської піхоти. ГО «Самооборона Кінські Роздори» з цим військовим підрозділом, протягом всього часу бойових дій підтримувала дружні відносини. Саме в цьому селі самооборона щотижня  забезпечує дровами підрозділи в/ч 501,  що розташовані на першій лінії фронту та в зоні АТО.
В той час коли дорослі заготовляли  дрова, до дітлахів завітали  військові елітного підрозділу ЗСУ.  Зустріч відбулась в Кінськороздорівському НВК.



З метою патріотичного виховання молоді в НВК выдбулися урочиста лінійка, «Урок мужності», екскурсія до музею. На уроці були присутні: заступник голови райдержадміністрації Півень І.Г., начальник відділу освіти Капітонов П.В, в.о начальника управління Пенсійного фонду в  Пологівському районі Клименко О.М., представники ГО «Самооборона Кінські Роздори». 



Військовослужбовці висловили слова щирої вдячності за підтримку та  передали цікаві артефакти з зони АТО для шкільного музею. 
В ході живого спілкування бійці розповідали історії з військового життя.
Райдержадміністрація  відмітила почесними грамотами учнівський та педагогічний колективи Кінськороздорівського НВК, членів ГО «Самооборона Кінські Роздори» за активну громадянську  позицію та постійну волонтерську підтримку військовослужбовців ЗСУ.



Під час зустрічі було передано: дрова – заготовлені самооборонівцями, книги – від учнів Кінськороздорівського НВК, консервацію, малюнки та солодощі від загальноосвітніх закладів району, керамічні вироби (кухлі) – надані приватним підприємцем Горбом Валерієм.

Допомагаємо українській армії – наближаємо перемогу!

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації