:

 Урочистості до Дня місцевого самоврядування в Україні

07 грудня в залі засідань районної ради проведено урочистості, присвячені Дню місцевого самоврядування в Україні.
На заході вітали голів та працівників місцевих рад, депутатів та їх помічників, членів виконавчих комітетів, землевпорядників, голів квартальних комітетів, працівників, що займаються питаннями квартирного обліку, опіки та піклування, оформленням паспортів громадян України, людей, які дбають аби в кожному будинку було світло та тепло.
Зі словами вітань до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Артур Крупський, голова районної ради Олександр Покутній, міський голова Юрій Коноваленко. Керівники району та міста вручили відзнаки працівникам органів місцевого самоврядування.

                                            

  

Ведучими свята були Новоселівський сільський голова Денис Скорук і директор Костянтинівського СК Катерина Тріщук. В концертній програмі взяли участь зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської ДШМ, танцювальний ансамбль «Золотий ключик» КБК «Гірник», вокальна група «Дивоцвіт» Кінсько-Роздорівського СБК, вокалісти: з Вербівського СК Галина Денисенко, з Григорівського СК Ірина Радченко,Ірина Чорна і Андрій Варяник з Пологівського РБК.

                                                        

 
Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації