:

  Урочисте привітання ювіляра

      12 серпня свій сотий день народження святкувала солдатська вдова Агнія Олександрівна Крилова. Вона сама виховала двох доньок, стала вчителем і наставником для десятків учнів, а сьогодні вона – одна з двох довгожительок нашого району.

     З урочистими привітаннями та музикою під акордеон на ювілей до довгожительки завітали голова Пологівської райдержадміністрації Артур Євгенович Крупський, начальник управління соціального захисту населення Оксана Анатоліївна Семененко, начальник відділу культури і туризму Пологівської райдержадміністрації Марина Вікторівна Діденко.  
   Голова привітав ювілярку і зазначив, що гордий з того, що на Пологівщині живуть такі шановані люди, які є прикладом для багатьох поколінь та побажав родинного затишку та здоров’я на довгі літа. Також з вітальною листівкою, грошовим подарунком та продуктовим набором у гості прийшли представники ветеранської організації - Іван Мінько та Федір Носко. Музичний дарунок Агнія Олександрівна отримала від  подружжя Павловських - Олени та Володимира (Пологівський СБК).



За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації