:

  Україна - це я! 


   В рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» в Чубарівському професійному аграрному ліцеї відбувся урок патріотичного виховання. «Україна – це я».
   В ході уроку учням презентували відео-роботи, в яких відображено всі патріотичні заходи, що проходили в районі та робота ГО «Пологівська самооборона».
  З зацікавленням діти слухали доповідь Устименко А.О., головного спеціаліста відділу молоді та спорту райдержадміністрації, яка розповіла про патріотично налаштовану молодь Пологівського району, про акції – «Чудо Миколая серця солдат зігріває», «Подаруй тепло солдату», «Повертайся живим», «Новорічна листівка», «Марш МИРУ», «Я-Волноваха», «Валентинка для солдата», заходи, що відбуваються на Пологівщині, про погляд молодого покоління на сьогоднішні події в країні. Відбулась презентація районної акції «Великодній кошик солдату». 
   Тімошин Олександр, член ГО «Пологівська самооборона», розповів про роботу, що виконує громадська організація, про взаємодію влади району з громадськістю та допомогу, яка надавалась протягом року бійцям Збройних Сил України, Національної Гвардії і їхнім родинам: заготівля дров, виготовлення пічок «буржуйка», ремонт бойової техніки, збір та передача продуктів харчування, ліків, одягу, засобів гігієни.
   Світлана Устінцева, волонтер районної благодійної організації «Любов ближнього», провела діалог з учнями ліцею щодо агресії зі сторони Російської Федерації, та про необхідну допомогу тим, хто захищає цілісність та суверенітет України в зоні АТО.
Приємно відзначити, що були вражені патріотичним духом, яким живе ліцей, дізнались багато цікавої інформації про допомогу в зону АТО, яку надають вихованці та педагоги закладу. Гарним сюрпризом для присутніх стала пісня у виконанні учня ліцею Сергія «Перлина Україна».
   Молодь – це наше майбутнє!!! Лише від нас залежить яким ми зробимо соє майбутнє.
Дякуємо керівництву ліцею за можливість гарного спілкування з вихованцями учбового закладу, маємо надію на подальшу співпрацю.

   Делегація від Пологівського району, повертаючись з Чубарівки, відвідали пам’ятник великого письменника України Тараса Шевченка, який розташований в с.Новоселівка, згадали твори що актуальні й в сьогоденні: 
Борітеся – поборете,
Вам бог помагає!
За вас правда, за вас сила
І воля святая!