:

Участь у півфіналі обласного естрадного фестивалю «Зорепад» 

   6 жовтня 2015 року в м.Токмак відбувся півфінал обласного естрадного фестивалю «Зорепад».
   Пологівці гідно представили район, адже з шести місць в фіналі ми вибороли п’ять . 
  Фіналістами стали: Дібровська Валерія (Вербівська ЗОШ), Купріна Ліна (Пологівська СРШ №2), театр танцю «Терпсихора» (КБК «Гірник» Пологівської міської ради), зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (КУ Пологівська районна дитяча школа мистецтв), колектив STREET WORKOUT «Wolfz» (с.Кінські Роздори) у складі Антона Бичка та Владислава Іванова.
   Цього року Пологівський район представляв і авторську пісню у виконанні «Гензеля» – Гуліашвілі Георгія з композицією «Добро проти зла» та «Мой родной город Пологи» у виконанні найкращого виконавця авторської пісні, на думку журі, Володимира Тоцького. Пісня про Пологи була кращою у відбірковому турі фестивалю, що проходив у м.Токмак. 


   Свою хореографію представляли на суд журі: танцювальний колектив «Квітень» 
(с.Кінські Роздори), хореографічний ансамбль «Золотий ключик» (КБК «Гірник»), зразковий аматорський колектив «Союз» (РБК).


   Сучасну пісню на фестивалі виконували Заворочай Марія та Вовк Анна.
  Інструментальну композицію презентували ВІА колектив «ESCAPE THE FATE» будинку дитячої творчості Пологівської міської ради.
  Пологи також були представлені і в розмовному жанрі, композицією «Дурнів не сіють» зразкового аматорського театрального колективу «БравО».
   Бажаємо успіхів і натхнення всім учасникам відбіркового туру, а фіналістам - отримати перемогу в фіналі фестивалю обласного конкурсу «Зорепад 2015».
   Пологівська райдержадміністрація щиро вдячна підприємствам Пологівського району, а саме: «ТОВ А/ф Батьківщина», ТОВ «Стелсі», ТОВ «Романцови і К0», ТОВ «Семенівське» за надану допомогу яка дала змогу Пологівським колективам прийняти участь у фестивалі.

За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації