:

У зональних змаганнях «Олімпійське лелеченя» юні спортсмени із Федорівської школи здобули І місце


04 грудня у м. Молочанськ відбувся зональний етап змагань у рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». У змаганнях були представлені команди школярів із Василівського, Оріхівського, Великобілозерського, Вільнянського, Пологівського, Токмацького районів, м. Енергодар.

Від Пологівського району виступала команда юних олімпійців із Федорівської загальноосвітньої школи I - III ступенів у складі Балясної Аліни, Євсюкова Владислава, Єлохова Богдана, Звіщик Анни, Іваненка Владислава, Майбороди Юрія, Савельєва Дмитра, Савчука Євгена, Сандюка Максима, Сидоренко Каріни, Стариковського Кирила, Степанеко Катерини. Готували команду вчитель фізичної культури Невілько В.Г. та педагог-організатор Жук В.М.

У цікавій, але важкій боротьбі хлопці та дівчата здобули жадане І місце. Неперевершеними були юні спортсмени у змаганнях з волейболу. Дякують діти педагогам за те, що добре фізично підготувалися до змагань, мають справжній олімпійський дух – вміння боротися і перемагати.

Вітаємо школярів та педагогів з перемогою, бажаємо успіху у нових випробуваннях – обласних змаганнях.


Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації