:

«Туристичні перлини Пологівщини»


Шановні Пологівці та мешканці району! Всім тим, хто просто не уявляє своє життя без мандрівок, хто постійно шукає нові маршрути для пізнання нашого рідного краю, пропонуємо ознайомитись з туристичними маршрутами Пологівського району на офіційному сайті районної державної адміністрації (http://pologyrda.gov.ua/turistichni-perlini-pologivshchin/turistichni-marshruti.html).

Співробітники Пологівського краєзнавчого музею, дбаючи про Ваш час, який Ви витрачаєте на пошуки цікавих місць, дуже цінну інформацію для мандрівників розміщують на інформаційній сторінці «Туристичні перлини Пологівщини» (https://www.facebook.com/Tourism.in.Pology/). Запрошуємо долучитись усіх бажаючих до інформаційної сторінки та спостерігати за туристичними новинами. На сторінці ведеться постійне оновлення новин туристичних маршрутів, визначних місць для туристів Пологівського району.

Бажаючі розширити межі своїх подорожей, пропонуємо для ознайомлення інформаційний веб-портал «Край козацької звитяги» та інформаційну сторінку «Запоріжжя туристичне» (https://www.facebook.com/groups/1489232781293148), де ви ознайомитесь з новинками туристичних маршрутів та визначних місць Запорізького краю.

Обирайте свій маршрут, тримайте руку на пульсі в пошуках цікавих туристичних місць, мандруйте з задоволенням теренами нашого регіону.

Для екскурсійного супроводу подорожей туристичними маршрутами Пологівського району пропонуємо звертатись до Пологівського районного краєзнавчого музею за тел. 2-25-82. Наголошуємо, що в екскурсійніі послуги не входять послуга організації групи людей і автоперевезення туристів.


За інформацією відділу культури і туризму РДА