:


   При Пологівській районній державній адміністрації продовжує активну роботу Центр допомоги учасникам АТО, надаючи різну допомогу учасникам Антитерористичної операції та членам їх сімей.
   Центром спільно з Управлінням Держгеокадастру у Пологівському районі станом на 05.11.20015 року надано учасникам АТО 80 консультацій щодо порядку одержання у власність земельних ділянок в межах норм, визначених статтею 121 Земельного кодексу України, надана допомога у підготовці схем бажаного місця розташування земельних ділянок у кількості 37 шт. та клопотань (заяв) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
    Пологівською міською радою прийнято 5 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення: у власність – 4 присадибні земельні ділянки, в оренду для ведення городництва – 1 ділянка, Інженерненською сільською радою – 1 рішення, Басанською сільською радою – 2 рішення та Чубарівською сільською радою – 1 рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
    Головним управлінням Держгеокадастру у Запорізькій області надано 6 наказів про надання дозволів на розроблення проектів щодо відведення у власність земельних ділянок. 

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації