:

    Центр допомоги учасникам АТО у м. Пологи продовжує свою роботу

   15 вересня 2016 року, за участю заступника голови Пологівської районної державної адміністрації І.Г. Півень та голови громадської організації «Ветерани АТО Пологівщини», керівника Центру О.В. Вороніна відбулося чергове засідання Центру допомоги учасникам Антитерористичної операції. 
   В ході засідання було розглянуто напрямки роботи Центру допомоги, щодо соціального, фінансового, а також матеріально-технічного забезпечення учасників АТО. 
  На теперішній час в управлінні соціального захисту населення  знаходяться на обліку 221 учасників бойових дій, 4 інвалідів війни та 2 члена сім’ї загиблого військовослужбовця. На чергу на санаторно-курортне лікування поставлено 23 військових, з яких 19 учасників бойових дій і один інвалід війни. 
   З метою прискорення адаптації учасників АТО до мирного життя, на психологічну реабілітацію направлено 40 учасників бойових дій.
   За повідомленням начальника Пологівського районного центру зайнятості В.В. Сліпченко на обліку перебуває 42 учасника АТО. Протягом періоду перебування на обліку, всі особи отримали профконсультаційні послуги та консультацію з профнавчання, надавався комплекс соціальних послуг, спрямованих на мотивацію до праці, вирішення питань працевлаштування.
 З доповіддю виступила заступник начальника відділу «Пологівське бюро правової допомоги» Н.М. Дерменжи про відкриття з 01 вересня 2016 року "Безоплатного Центру надання первинної правової допомоги" та допомогу, яку можуть отримати учасники АТО.

   За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації