:

                                       Центр допомоги учасникам АТО у м. Пологи  

   За ініціативи голови Пологівської райдержадміністрації Артура Євгеновича Крупського на базі РДА функціонуватиме Центр допомоги учасникам АТО.
   Першочерговим завданням Центру має стати всебічна допомога, як воїнам, що наразі перебувають на Сході, так і демобілізованим учасникам АТО, а також їх сім’ям. З цією метою даний Центр об’єднуватиме волонтерів, владу та громадськість.
  Відповідне розпорядження про створення такого Центру видане головою Пологівської РДА 22.10.2015 року № 334. Зокрема, в розпорядженні йдеться, що основними напрямками роботи центру є організація та всебічне сприяння учасникам АТО в отриманні медичної допомоги, соціальних пільг, земельних ділянок, працевлаштування, психологічної адаптації тощо.
  Також на базі районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді буде функціонувати «гаряча лінія» центру допомоги учасників АТО. Даним розпорядженням керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, її апарату, управлінню Держгеокадастру в Пологівському районі доручається всіляко сприяти роботі даного центру в районі та взяти під особистий контроль отримання усіх передбачених законом пільг та соціальних гарантій учасниками конфлікту на сході.
  У четвер, 5 листопада, у приміщенні Пологівської РДА (к. 202) відбудеться засідання представників зазначеного Центру. Початок  09.00.


За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації