:

    Танцювальний колектив «Натхнення» відсвяткував 10-річчя 

  23.04.2016 в Пологівському сільському будинку культури відсвяткували 10-річчя танцювальному колективу «Натхнення». На заході лунали слова вітань від колег з Новоселівського СБК, Вербівського СБК, К-Роздорівського СБК. Зі словами подяки за роботу і привітанням з ювілеєм виступила начальник відділу культури і туризму М.Діденко і директор районного організаційно-методичного центру С.Колісник.
     
                                              

   «Натхнення» - колектив, який є активним учасником виїзних концертних програм для військових в зону проведення АТО, в госпіталя, в військові частини.
     Керівник колективу Валентина Махоніна та учасники колективу згадавали історію створення «Натхнення», усім було запропоновано переглянути відео- та фото-матеріали з життя колективу. 
     Багато добрих слів сказано на адресу Пологівської сільської ради, батьків вихованців, приватних підприємців території, дирекції  Пологівського НВК за підтримку і допомогу в розвитку колективу.

                                                   

      Програма складалася з 34  хореографічних номерів у виконанні  старшої, середньої та молодшої груп «Натхнення» за участі танцювальних колективів «Світанок»  і «Капітошка» Вербівського СБК, «Квітень» К-Роздорівського СБК та Новоселівського СБК. Випускників колективу було запрошено на сцену і вони вдало склали іспит з навичок народної хореографії, під оплески вдячних глядячів  подарували квіти любимому вчителю.

                                                           

     З днем народження, «Натхнення», натхнення тобі у творчості!

     За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації