:

 

 Свято Останнього дзвоника

                                                                Шановні учні, дорогі випускники!
   Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. 
  Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Це особливо урочистий, зворушливий і незабутній день. 
  Цей день не просто знаменує завершення навчального року. Це – подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
  Дорогі випускники!  Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України.  Віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя. 
  Для школярів сьогоднішній дзвоник – це старт літніх канікул. Тож бажаємо вам добре відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового на¬вального року.
  Вітаємо вчителів, які не тільки озброюють своїх учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому.
Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
 
 А.Крупський, голова райдержадміністрації
 О.Покутній, голова районної ради