:
 

 Свято до Дня закоханих 

 

   14 лютого в розважальному центрі «Юність» творчим колективом районного будинку культури проведено шоу програму до Дня Святого Валентина.

  В залі був справжній аншлаг! Пологівські шанувальники мистецтва не жалкували оплесків для виконавців в вокальному, театральному та хореографічному жанрах.

   Конферанс було проведено учасниками зразкового театрального колективу «БравО» Любовью Чичеровою та Яною Мащенко разом з керівником-Мариною Гаспарян. 

   Початок святу було дано піснею «Хорошее настроение» від дуету у складі Валентини Черненко та Наталії Самойлик та у супроводі учасників зразкового аматорського хореографічного колективу «Союз».

 

   Пісні на вічну тему кохання співали Олександр Кожухар, дует Юрія Нестеренка та  Тетяни Поліщук, Анна  Вовк,  дует Юлії Вінниченко і Катерини Цвєткової, Юрій Нестеренко, Андрій Варянік, Оксана Лашко, Тенгіз Дадіані, Наталія Самойлик, Ольга Заєць.
   Яскраві танцювальні номери були показані зразковим аматорським хореографічним  колективом «Союз» та солісткою любительського об’єднання «Ліра» Дариною Боярко.
   В цей святковий день пісенне вітання лунало від Людмили Кравцової з с. Чапаєвки, подарували танцювальні композиції глядачам- зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» Пологівської дитячої школи мистецтв, театр танцю «Терпсихора» КБК «Гірник», танцювальний колектив «Натхнення» Пологівського СБК.

   
           
  

   Звукорежисер шоу Ярослав Плетінь і завгосп районного будинку культури  Наталія Квасько зробили усе, щоб глядачам було приємно відпочивати.
   Відділ культури і туризму райдержадміністрації дякує приватним підприємцям Андрію Чеберку, Марії Чеберко, Олександру Закорецькому за надану допомогу у проведенні заходу.


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації